Группа компаний "Долина" - объединение предприятий, специализирующихся на разработке, исследовании и внедрении в сельскохозяйственное

Приховати

Група компаній Долина:

(050) 474-21-42
Зателефонуйте і ми надамо відповіді на всі Ваші питання! Або замовте зворотній дзвінок:

Сучасна лаборатория – гарантія якості стимуляторів росту рослин та мікродобрив

Використання стандартних фізико-хімічних методів аналізу (спектрофотометричний, потенціометричний, комплексоно-метричний, та інші) дозволяє контролювати якість сировини, мікродобрив та стимуляторів росту рослин за основними показниками.

З метою розширення можливостей аналітичних досліджень 2016 року науково-дослідна хімічна лабораторія групи компаній «Долина» поповнилася надсучасним високоточним обладнанням, яке підносить якість аналізу стимуляторів росту та мікродобрив власного виробництва на новий рівень.
* для детального перегляду натисніть на фото

Зокрема, це високоефективний рідинний хроматограф (ВЕРХ) 1220 Infinity, що дозволяє з високою точністю проводити аналізи органічних сполук – органічних кислот, амінокислот, ферментів, полісахаридів (летучих і нелетучих) та інших речовин, використання яких дає змогу покращувати ефективність препаратів та підвищувати врожайність сільгоспкультур. Згадане обладнання випускає компанія Agilent (США), що є № 1 за якістю приладів. Високоточне визначення катіонно-аніонного складу речовин гарантує система для капілярного електрофорезу Agilent 7100 – найнадійніший і найпростіший у роботі капілярний електрофорез у світі.

Зазначене високоефективне обладнання дозволяє фахівцям лабораторії значно підвищити рівень контролю якості сировини, що використовується при виробництві. А також контролювати відповідність стимуляторів росту та мікродобрив високим вимогам компанії до якості своїх продуктів на всіх технологічних ланках виробництва.

Кінцеве випробування продукції групи компаній «Долина» відбувається у камері температурних випробувань HZ-2019. Випробування проводяться відповідно до різних стандартів. Завдання камери – змоделювати реальні умови, в яких може перебувати зразок при зберіганні з метою визначити характеристики продукції і відповідність очікуваним вимогам.
Поділитися