Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2008 рік

Врожайність винограду та його якість, 2008 рік

 

Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Контроль
8,8
15,4
6,3
Обробка у фазі до цвітіння та ріст ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
10,1
+ 1,3
14,8
17,2
5,4

НІР 0,05=0,9 кг/кущ

Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Контроль
7,10
16,3
6,7
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
9,41
+ 2,31
32,5
19,6
5,6

            НІР 0,05=1,40 кг/кущ

Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Сухолиманський білий
Контроль
4,20
16,2
6,5
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
4,64
+ 0,44
10,5
17,3
6,5
Рубін Таїровський
Контроль
5,37
19,7
7,6
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
6,27
+ 0,90
16,8
20,8
6,8
Молдова
Контроль
6,59
14,8
8,3
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
7,57
+ 0,98
14,9
15,9
7,1

Вплив стимулятора росту Вимпел на біометричні показники розвитку кущів винограду, 2007 рік

Варіант
Середня довжина пагону, см
Середній діаметр пагону, мм
Площа листкової поверхні куща, м2
Визрівання пагонів, %
Сухолиманський білий
Контроль
153,5
7,4
6,04
82,7
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
146,0
7,8
8,32
93,3
Рубін Таїровський
Контроль
167,4
7,6
5,16
67,4
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
216,5
9,1
7,12
84,7
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Контроль
2,3
29,41
6,5
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
4,2
+ 1,9
82,6
31,05
6,3

НІР 0,05=0,2 кг/кущ

Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Контроль
3,14
16,2
9,4
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
3,86
+ 0,72
22,9
15,9
8,9

НІР 0,05=0,36 кг/кущ

Післядія стимулятора росту Вимпел на розвиток вічок та пагонів після зимівлі, 2006-2007 рр.

Варіант
Цілісність бруньок після зимівлі, %
Розвинулось вічок, шт./кущ
Розвинулось пагонів, шт./кущ
Плодоносних пагонів, шт./кущ
центральних
заміщуючих
Контроль
56,2
62,4
39,4
27,6
24,5
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га)
71,1
77,4
49,7
36,4
32,6
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2004 рік
Врожайність винограду та його якість, 2004 рік
Варіант
Урожайність, кг/кущ
Прибавка врожаю
Масова концентрація
кг/кущ
%
цукрів, г/100см3
тітруємих кислот, г/дм3
Контроль
4,15
26,4
6,7
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га)
5,35
+ 1,20
28,9
28,0
6,1
            НІР 0,05=0,32 кг/кущ