Виноград
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2008 рік
Врожайність винограду та його якість, 2008 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Контроль | 8,8 | – | – | 15,4 | 6,3 |
Обробка у фазі до цвітіння та ріст ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 10,1 | + 1,3 | 14,8 | 17,2 | 5,4 |
НІР 0,05=0,9 кг/кущ
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Контроль | 7,10 | – | – | 16,3 | 6,7 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га) | 9,41 | + 2,31 | 32,5 | 19,6 | 5,6 |
НІР 0,05=1,40 кг/кущ
Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2007 рік
Врожайність винограду та його якість, 2007 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Сухолиманський білий | |||||
Контроль | 4,20 | – | – | 16,2 | 6,5 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 4,64 | + 0,44 | 10,5 | 17,3 | 6,5 |
Рубін Таїровський | |||||
Контроль | 5,37 | – | – | 19,7 | 7,6 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 6,27 | + 0,90 | 16,8 | 20,8 | 6,8 |
Молдова | |||||
Контроль | 6,59 | – | – | 14,8 | 8,3 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 7,57 | + 0,98 | 14,9 | 15,9 | 7,1 |
Вплив стимулятора росту Вимпел на біометричні показники розвитку кущів винограду, 2007 рік
Варіант | Середня довжина пагону, см | Середній діаметр пагону, мм | Площа листкової поверхні куща, м2 | Визрівання пагонів, % |
Сухолиманський білий | ||||
Контроль | 153,5 | 7,4 | 6,04 | 82,7 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 146,0 | 7,8 | 8,32 | 93,3 |
Рубін Таїровський | ||||
Контроль | 167,4 | 7,6 | 5,16 | 67,4 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 216,5 | 9,1 | 7,12 | 84,7 |
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Контроль | 2,3 | – | – | 29,41 | 6,5 |
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га) | 4,2 | + 1,9 | 82,6 | 31,05 | 6,3 |
НІР 0,05=0,2 кг/кущ
Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова, 2006 рік
Врожайність винограду та його якість, 2006 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Контроль | 3,14 | – | – | 16,2 | 9,4 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 3,86 | + 0,72 | 22,9 | 15,9 | 8,9 |
НІР 0,05=0,36 кг/кущ
Післядія стимулятора росту Вимпел на розвиток вічок та пагонів після зимівлі, 2006-2007 рр.
Варіант | Цілісність бруньок після зимівлі, % | Розвинулось вічок, шт./кущ | Розвинулось пагонів, шт./кущ | Плодоносних пагонів, шт./кущ | |
центральних | заміщуючих | ||||
Контроль | 56,2 | 62,4 | 39,4 | 27,6 | 24,5 |
Обробка у фазі ріст ягід та дозрівання ягід Вимпел (1,5 кг/га + 1,5 кг/га) | 71,1 | 77,4 | 49,7 | 36,4 | 32,6 |
Національний інститут винограду і вина «Магарач», 2004 рік
Врожайність винограду та його якість, 2004 рік
Варіант | Урожайність, кг/кущ | Прибавка врожаю | Масова концентрація | ||
кг/кущ | % | цукрів, г/100см3 | тітруємих кислот, г/дм3 | ||
Контроль | 4,15 | – | 26,4 | 6,7 | |
Обробка у фазі після цвітіння та ріст ягід Вимпел (1 кг/га + 1 кг/га) | 5,35 | + 1,20 | 28,9 | 28,0 | 6,1 |
НІР 0,05=0,32 кг/кущ